vendar Talmud je Božja beseda

@ IsraelNationalTV - Pls farizej: To je bilo: a prijatelj: Jezusa vprašal: ga: "Kdo je moj sosed?" že: S tem vprašanjem: je očiten:: zlo Talmud: .. Zato je Jezus pove: Prilika: od: "Good: Samaritan". Zakaj, le on: je bil sočutja: da bi vas obvestili, kot so,: najboljše od vsega, je bil človek, upravičeno velja: heretik. ampak, medtem je bilo, bil: samo: storiti:: Božjo: to je, da shranite:: dragoceni ustvarjanje Boga: obsojen: na smrt s roparji. so: ni uspelo: vse: predstavnike: uradna religija! in: Pls Jezus pravi: "Re: tako kot:: Samarijan!" .. On: obsodil:: Talmud! Ampak, za: da obsodijo:? Talmud, bi: ne: dovolj preroka! ampak, je tudi dovolj: otroka: zakaj je Jezus rekel: "če: ni všeč:? otroci Will ne vnesete::! Božje kraljestvo"
@ IsraelNationalTV - tudi če: so: od: sekundarne razlike: kljub temu, vse: download in: Njihova: Religija: verjeti: vsem:: svet: da je Bog: je ONE: in: da: je "sveti "! "Sveti"! "Sveti"!. Zdaj pa: edina kategorija: svetosti:? Je lahko: da je treba: 1. Vsemogočni, 2. samo neskončno, in, 3. neskončno: dobroto! Zdaj pa k razmišljanju, da je Bog: želel: Rasizem: za: razlika: o: vera: ali: raso, ali: da: je ustvaril: živali v človeški obliki (Talmud)? To je Satanizem! To je: pravi bogokletje bogokletje. in: odpadništvo! To je skrunitev jasen: proti:: prva zapoved. Od:: koncept: božansko: narava: v: Christian ni premoč: "Zato, ker:: največji, vseh je: eno: kdo služi: medtem ko:» Vsak človek je moj brat. "
@ IsraelNationalTV - rečem, nekaj, kar je popolnoma jasno, zato je vsaka oseba: World: zdaj: veš, z matematično gotovostjo: Če je: je obsodil: že: od Boga: za: počutje: že: izgnan: od svoje kraljestvo! Ker: tudi: najpreprostejši stvari? so: zanikal: za vse tiste: ki so bili vir oseb: obsojena: v pekel uničenja. Dejstvo je, nekateri: verjamejo: da je treba: superior: v drugo: moški (rasizem) samo zato, ker: on: ima kos (tkanine), na glavi? ali, ker: on: je splash barve: med: oči? ali: je: ima posebno knjigo? itd .. ? Toda to je malikovanje! Pravzaprav: največji od vseh grehov, je tako slabo mislim: in: nepošten stvari: proti: naša: Pogosto Creator: To je, da gredo proti: 1. zapoved!
[[A: Talmud: je: Word:? Božja]] ", da bo zahtevala, da je bil Lost Ki ..." Mi: predstavijo te informacije služba: za naše: bralci ... Njena vključenost, bi: se ne: razumeti: kot: Avtorji "ali: Relays:" potrditev, našega: Prepričanja ... ali: kot je naša: potrditev od njiju .. : Resnica: bo stal: na to je: lastna Merit. Bi lahko: upreti, na analizo: zgodovinsko-kritična: vse te obtožbe: proti Jezusu in: njegova mati?Oseba osramočen: Bi ga: so: opravljeno:: rabin? Obtožbe o: integriteto njegova mati, če je znan, bi: ne bi: bilo rečeno: in: poroča: po njegovih sodobnikov?
TheTime4solutions je dejal: S: primarno orožje razsvetljenega: dissengagement kritično maso človeštva izstopilo:: Rothschildi: false: Suženjstvo dolga (oderuštvo) sistem kmalu zatem:: Sledi ostalo človeštvo. To so: 250. Mi: so: 7 milijard. Evil iz ravnotežja: bo kolaps: za: to je protislovje. Človeštvo je tik pred vstopom: drugo: zlate dobe, medtem ko: Evil v receeds: shawdows za:: blizu: prihodnost. Njena dirko. Na eni: strani:: končni: Evil To lahko izumrle in človeštvo: večino življenja: na planetu Zemlja Mogoče vse. Na: drugi: stran: 7000000000 suvereno posameznika, ki jih ljudje želijo preživeti. Njena posameznikovo odgovornost v leaderless ReLOVElution na dissengage. Kmalu bo kritična masa pride: in: mi: Bo: brezplačno.
Dekadentne Rothschild: Cary unconciously družina hrepeni po: samouničenje, zaklenjen: egocentrični in na pozicije: shizofreno upogibanje izven kontrole pri izvajanju desperatation: extiction njihovih: spiecies lastno. Vzamem: nobene kreditne za: vaš: besede. Imam: videl: enako: kot vidite: jasnost za: nekaj: Nekaj ​​let. : Denar created: iz tankih zraka: v skrivnost skritih misli več lastništva družb: ustvarjanje lažnih plasti: državni dolgovi kot: orodje za uveljavljanje:: nemoralno extorted: Theft Called: davčni sistem. : Nadzorni sistem sili človeštvo v nemoralna dejanja strahopetnost: s tatovi in ​​Lažnivci: umori. Razsvetljeni: umik.
"Ali so DEJSTVA: DEJSTVA" By: Benjamin H. Freedman
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
: Talmud: na kristjane
": Talmud: Unmasked,: Secret Rabbinical učenj Glede kristjanov," je napisal Rev.I.B Pranaitis, Master: Teološki in: profesor: od: Language Hebrejcem: na: Imperial cerkvene akademije: Rimskokatoliška cerkev v Stari: St Petersburg, Rusija. : Rev.Pranaitis je: največji od: študenti: Talmud. Njegova popolna: ukaz: od: jezik Hebrejcem: kvalificirana: ga analizirati:: Talmud: kot Le malo moških v zgodovini.
: Rev. Pranaitis pregledala:: Talmud: za: prehode se nanaša na Jezusa, kristjane in:: krščansko vero. Ti: odlomki so bili vir oseb: prevedeno: z njim v latinščino.Hebrejci so dovzetni za prevod v Latinski bolje: kot ga ima neposredno v Bahasa.: Prevod: odlomkov: Talmud: se nanaša na Jezusa, in kristjanom: krščanski veri so bili vir oseb: natisnjeno: v latinščini, ki jih: Imperial akademije znanosti v StPetersburg leta 1893 z: Imprimatur: svojega nadškofa. : Prevod iz: Latin v Bahasa je bil dosežen: z veliko Latin učenjaki v: United: države leta 1939 s sredstvi, ki: jih premožni Američani za: ta namen.
Da bi: ne bi ostal: vse ohlapno: konča na: predmet: sklic Talmud je: k Jezusu, da kristjani in: do: krščanske vere I Will povzeti spodaj: prevodi v Bahasa od: Latin besedila Rev. Pranaitis "": Talmud: Unmasked,: Secret Rabbinical učenj zvezi s kristjani ". To bi bilo: treba: preveč prostora: citiram: to: Njihova odlomki dobesedno z: slinavke pojasnila so: Soncino Edition v Bahasa.
Najprej bom povzeti:: reference, ki jih Rev. Pranaitis se nanaša na Jezusa v: Talmud: v: prevedenih izvirnih besedil: z njim v latinščino, in: iz latinščine v Bahasa:
Veliki zbor, 67a - Jezus Navedeno: kot: sin Pandira, vojak
Kallah, 1b. (18b) - nezakonski: in: zamišljen: Med menstruacijo.
Veliki zbor, 67a - obesili: na: predvečer: za pasho. Toldath Jeschu. Birth povezani: v najbolj sramotnimi izrazov
Abhodah Zarah II - Navedeno: kot: sin Pandira, rimski vojak.
Schabbath XIV. Spet Navedeno: kot: sin Pandira,: Roman.
Veliki zbor, 43a - Na: predvečer: za veliko noč: obesili so: Jezus.
Schabbath, 104b - Called: bedak in: nihče: pozoren na bedaki.
Toldoth Jeschu. In Juda: Jezus, ki se ukvarjajo: v prepir z umazanijo.
Veliki zbor, 103a. - Predlagane: Moralnih in kvari njegov: sramoti sebe.
Veliki zbor, 107b. - Zapeljani, poškodovan: in: Uničen: Izrael.
Zohar: III, (282) - umrl: kot so: zver in: pokopan: na kup umazanije živali.
Hilkoth Melakhim - Poskus: do dokazujejo: kristjani napačno: v čaščenje Jezusa
Abhodah Zarah, 21a - Sklic: do čaščenja Jezusa v domovih nezaželen.
Orach Chaiim, 113 - Izogibajte se: videz: plačevanja glede na Jezusa.
Iore: dea, 150,2 - ne zdijo: plačati v zvezi z Jezusom po nesreči.
Abhodah Zarah (6a) - False: nauki za bogoslužja na prvi dan Sabbath
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?]: Nad: so: nekaj izbranih: od zelo zapleten: Dogovor, v katerem so številne reference: Nespodobno: po zapletena: obrazložitev. : Naslednje: Nekaj ​​povzetek: sklicevanja na kristjane in:: krščanska vera, čeprav ni vedno izražena: na točno tak način. Na voljo: so: enajst uporabljana imena: v: Talmud: za: brez Talmud: privržencev, ki ga kristjani, ki so: Meant. Poleg Nostrim, od Jezusa: Nazareta, kristjani: Called: vse: uporabljana imena: v: Talmud: da imenuje: vsi, ki niso "Judje": minim, Edom, Abhodan Zarah, Akum. Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, in: Goim.Poleg oskrbujejo: imena s katero kristjani so: Called: v: Talmud,: odlomki navedeno: spodaj navedite: kakšne: ljudi:: Talmud: slike: Kristjani se, in: kaj: Talmud: Says o: versko čaščenje kristjanov:
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Hilkhoth Maakhaloth - Kristjani so: idolators, ne smejo povezati.
Abhodah Zarah (22a) - Ne sodelavec: s pogani, so shed: kri.
Iore: Dea (153, 2). - Ne sme sodelavec: s kristjani, shed: kri.
Abhodah Zarah (25b). - Pazite: Pls hoje kristjanov v tujini: z njimi.
Orach Chaiim (20, 2). - Kristjani preobleki: sami za ubijanje Judov.
Abhodah Zarah (15b) - Suggest Kristjani so: spolni odnosi z živalmi.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Abhodah Zarah (22a) - Sumljivi kristjani spolni odnos: z živalmi.
Schabbath (145b) - Kristjani nečisto Ker: Hranijo se ustrezno
Abhodah Zarah (22b) - Kristjani nečisto Ker: Ne na Mount Sinai.
Iore: Dea (198, 48). - Clean ženski: Judje kontaminirana: srečanje kristjani.
Kerithuth (6b str 78) - Called Judje: moški, kristjani ne Called: moški.
Makkoth (7b) - Innocent umora: če je bil namen, da bi ubil Christian.
Orach Chaiim (225, 10) - Kristjani in: živali, združeni: za: primerjave.
Midrasch Talpioth 225 - ustvarjena kristjani: da minister: do Judov vedno.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Orach Chaiim 57, 6a - Kristjani se: zasmilil: več: kot bolne prašiče.
Zohar: II (64b) - Christian idolators primerjamo: za krave in: riti.
Kethuboth (110b). - Psalmist primerja kristjanov na nečisto Beasts.
Veliki zbor (74b). Tos. - Spolni odnosi: krščanske, kot so: To je od zveri.
Kethuboth (3b) -: seme: od Christian se vrednoti: kot seme: od zveri.
Kidduschim (68A) - Kristjani, kot so:: ljudje: v rit.
Eben Haezar: (44,8) - med krščansko in zakonskih zvez: Judje null.
Zohar (II, 64b) - Christian rodnosti: mora biti: zmanjšala: materialno.
Zohar (I, 28b) - Christian idolators otroci kače Eve je.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Zohar (I, 131a) - malikovalske ljudje (kristjani) befoul: svet.
Emek Haschanach (17a) - Non-Žide "duše prihajajo: in od smrti: smrt v senci.
Zohar (I, 46b, 47a) - duše poganov so: nečisto božansko: izvor.
Rosch Haschanach (17a) - Non-Judje duše dol v pekel.
Iore: Dea (337, 1). - Zamenjajte: mrtvi: Kristjani, kot so: krava ali izgubljena: rit.
Iebhammoth (61a) - Called Judje: moški, ne pa tudi kristjani Called: moški.
Abhodah Zarah (14b) T - Prepovedana je prodaja verske del za kristjane
Abhodah Zarah (78) - krščanskih cerkva, so: mesta malikovanja.
Iore: Dea (142, 10) - Mora daleč naprej: fizično oddaljena od cerkva.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Iore: Dea (142, 15) - ne smejo poslušati glasbe cerkev ali: pogled na idole
Iore: Dea (143, 1) - ne smejo obnoviti: Uničen domovih: v bližini: Cerkve.
Hilkoth ABH. Zar: (10b) - Judje ne smejo prodati zdrobljen kelihi do kristjanov.
Chullin (91b) - Judje imajo dostojanstvo, tudi angel ne more deliti.
Veliki zbor, 58b - stavke To: Izraelca: kot so: klofutanje obraz: od Boga.
Chagigah, 15b - Žid Considered: dobro: kljub: grehov je: stori.
Gittin (62a) - Žid ostati od Christian domov na počitnice.
Choschen Ham. (26,1) - Žid ne sme tožiti: pred: Christian sodnik: ali: zakoni.
Choschen Ham (34,19) - Christian ali: uslužbenca, ne more postati: Priče.
[[A: Talmud: je: Word:? Božja]] Iore: Dea (112, 1). - Izogibajte se: prehranjevanje s kristjani, pasme domačnosti.
Abhodah Zarah (35b) - ne pijte mleka, od molze kravo: Christian.
Iore: Dea (178, 1) - Nikoli: posnemati: carinska kristjanov, celo las, glavnik.
Abhodah Zarah (72b) - Vino: Touched: kristjani, ki jih mora biti: vrgli proč.
Iore: Dea (120, 1) - Kupil-jedi iz kristjanov, je treba: vrgli proč.
Abhodah Zarah (2a) - Za: tri: mesece pred: festivali Christian, se izogibajte: vse.
Abhodah Zarah (78c) - Festivali privržencev štejejo Jezusa: kot malikovanja.
Iore: Dea (139, 1) - Izogibajte se: Stvari se uporabljajo: ga kristjani v Njihova: čaščenja.
Abhodah Zarah (14b) - Kristjani Prepovedana je prodaja izdelkov za: čaščenje.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Iore: Dea (151,1), H. - Ne prodajajo vodo: da kristjani izdelki za: krste.
Abhodah Zarah (2a, 1) - Ne trgovino: s kristjani na Njihove: Praznik dni.
Abhodah Zarah (1.2) - Now dovoljena: v trgovini: s kristjani na teh dni.
Abhodah Zarah (2aT) - Trgovina: s kristjani Ker: Imajo: denarja za plačilo.
Iore: Dea (148, 5) - Če Christian ne pobožni lahko pošljete: mu darila.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Send: darila, da kristjani le, če so: irreligious.
Iore: Dea (81,7 ha) - Christian dojilje biti: preprečiti: Zato, ker: nevarna.
Iore: Dea (153, 1 H) - Christian medicinska sestra: vodi: otroci do krivoverstvo.
Iore: Dea (155,1). - Izogibajte se: Christian zdravniki niso dobro znani sosedi.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Peaschim (25a) - Izogibajte se: zdravniško pomoč idolators, kristjani pomeni.
Iore: Dea (156,1) - Izogibajte se: brivci Razen spremstvu Christian: ga Judje.
Abhodah Zarah (26a). - Izogibajte se: Pls Christian Babice kot nevarna sama.
Zohar: (1,25 b) - Tisti,: ki delajo dobro: da kristjani nikoli: dvig: Pls mrtvih.
Hilkoth Akum (X, 6) - Pomoč pomoči potrebnim kristjanov bo, če bo spodbujala: mir.
Iore: Dea (148, 12H) - Hide: sovraštvo: za: Kristjani na svojem: Praznovanja.
Abhodah Zarah (20a) - Never: pohvala: da ne bi kristjani so: verjeli: true.
Iore: Dea (151,14) - Ni dovoljeno: za pohvalo: kristjani dodati: v slavo.
Hilkoth Akum (V, 12) - Citat: Sveto pismo, da prepove: omenja Christian boga.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Iore: Dea (146, 15) - Glej: do Christian nabožne predmete in s prezirom.
Iore: Dea (147,5) - Rugati: Christian nabožne predmete in brez želje.
Hilkoth Akum (X, 5) - št darila za kristjane, darila spreobrnjenci.
Iore: Dea (151,11) - Darila prepovedano kristjani, spodbuja prijateljstvo.
Iore: Dea (335,43) - Exile: za: To je Žid, ki prodaja na kmetiji Christian.
Iore: Dea (154,2) - Prepovedano za poučevanje trgovine: do Christian
Babha Bathra (54b) - Christian premoženje pripada prvi osebi trdijo.
Choschen Ham (183,7) - Keep kaj Christian overpays po pomoti.
Choschen Ham (226,1) - Žid lahko vodi izgubila lastnost Christian ugotovila: po Žid.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Babha Kama (113b) - To je dovoljeno: zavajati: kristjani.
Choschen Ham (183,7) - Judje morajo razdeliti: kaj povečanih stroškov: kristjani.
Choschen Ham (156,5) - Judje ne smejo: Christian kupci iz Judov.
Iore: Dea (157,2) H - maj prevarati: da kristjani verjamejo: Christian načeli.
Abhodah Zarah (54a) - oderuštvo so lahko: izvaja: na kristjane ali: odpadnikov.
Iore: Dea (159,1) - oderuštvo dovoljena: zdaj: kateri koli razlog za kristjane.
Babha Kama (113a) - Žid lahko laž: in: Lažno priča: da obsodijo Christian.
Babha Kama (113b) - Ime Boga: ne oskrunili: Pls leži kristjani.
Kallah (1b, str.18) - Žid lahko Lažno priča: sam z jasno: vest.
[[A: Talmud: je: Word:? Božja]] Schabbouth Hag. (6d). - Judje lahko Preklinjaj: lažno z uporabo: z pretvezami: besedila.
Zohar: (1,160). - Judje morajo vedno poskušal prevarati: kristjani.
Iore: Dea (158,1) - Ne pozdravi: Razen če naredi kristjani Enemies.
Orach Cahiim (330,2) - ne pomagajo porodu Christian je v soboto.
Choschen Ham (425,5) -. Razen če verjame v Tora ne preprečujejo njegovo smrtjo.
Iore: Dea (158,1) - sovražniki ne kristjani ne sme biti: shrani: bodisi.
Hilkkoth Akum (X, 1) - Ne shranjujte: Kristjani v nevarnosti: smrti.
Choschen Ham (386,10) - vohun je lahko: ubit: dogodek pred: on: prizna.
Abhodah Sore (26b) - odpadnikov, da se: vrgli v dobro, ni rešil.
[[A: Talmud: je: Word: Božja]?] Choschen Ham (388,15) - Kill Tisti: kdo dal: Izraelci "denarja, da bi kristjani
Veliki zbor (59a) - `radoveden v" zakon "Judov", da bi dobili smrtno kazen
Hilkhoth Akum (X, 2) - krščen: Judje so: biti: dana na smrt
Iore: Dea (158,2) Hag. - Kill Renegades, ki se obračajo na krščanske obrede.
Choschen Ham (425,5) - Tisti,: ki ne verjamejo: v Tora so: da je treba: ubil.
Hilkhoth tesch.III, 8 - in kristjani: drugi zanikajo "zakon" o: Tora.
Zohar (I, 25a) - Kristjani so: da je treba: Uničen: kot idolators.
Zohar (II, 19a) - Captivity končnih Judov: Pls Christian princev umre.
Zohar (I, 219b) - Princes kristjanov, so: idolators, mora umreti.
Obadiam - Ko Rome: uniči, bo Izrael: Odkupljene. Abhodah Zarah (26b) T. - "Celo: best of: Goim mora: biti: ubiti."
Sefer: Ali pa: Izrael 177b - Če Žid ubije Christian stori brez greha. Ialkut Simoni (245c) - Prelil krvi: od Brez spoštovanja žrtev ponudb: Bogu.
Zohar (II, 43a) - iztrebljanje kristjanov potrebna žrtev. Zohar (L, 28b, 39a) - High mesto: v nebesih za: Tisti: kdo ubil idolators.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Make: ne sporazume in: ne kažejo usmiljenja do kristjanov.Hilkhoth Akum (X, 1) - Bodisi: Njihov odvrnil od njih: idolov ali: ubiti.
Hilkhoth Akum (X, 7) - Dovolite, da ni idolators Nowhere Ostanite: Judje so: močna. Choschen Ham (388,16) - vse to prispeva: na račun: ubijanja Traitor.
Pesachim (49b) - Ni potrebe: molitev, medtem ko: obglavljenjem na Sabbath.Schabbath (118a). - Molitve, da shranite: od kaznovanja, ki prihajajo Mesija.
"Poiskati To je bilo Kateri Lost ..." Mi: predstavijo te informacije služba: za naše: bralci ... Njena vključenost, bi: se ne: razumeti: kot: Avtorji "ali: Relays:" potrditev, našega: Prepričanja ... ali: kot je naša: potrditev od njiju .. : Resnica: bo stal: na to je: lastna Merit. Bi lahko: upreti, na analizo: zgodovinsko-kritična: vse te obtožbe: proti Jezusu in: njegova mati? Oseba osramočen: Bi ga: so: opravljeno:: rabin?Obtožbe o: integriteto njegova mati, če je znan, bi: ne bi: bilo rečeno: in: poroča: po njegovih sodobnikov?
Najdeno: na:: RCathList Home: Page. (Suprise!) Download: file: v. Txt format ...Self pridobivanja 79.2K factsar.exe.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
vendar Talmud je Božja beseda