de a Talmud az Isten Igéje

@ IsraelNationalTV - Pls farizeus: Ez volt: a barátja: Jézus megkérdezte: tőle: "Ki az én felebarátom?" már: ez a kérdés: nyilvánvaló: a: rossz a Talmud: .. ezért Jézus azt mondja az: példázata: A: "Jó: szamaritánus". Miért, csak ő: volt már együttérző: hogy tudd, mint az: a legjobb az egészben, volt egy ember, méltán: a eretneknek. de közben volt már neki: egyedül csinálni: A: Isten akarata: ez menteni: a: értékes Isten teremtésének: elítélték: halálra rablók. lehet: nem sikerült: minden: képviselői: hivatalos vallás! és: Pls Jézus azt mondja, "Re: csakúgy, mint: A: szamaritánus!" .. Ő: elítélte: a: Talmud! De az: hogy elítélje a: Talmud?, Lenne: nem: elegendő egy próféta! de az is elegendő: a gyermek, ezért Jézus mondta: "ha: nem tetszik: a gyerekek? Will You nem lépnek be: a: az Isten!"
@ IsraelNationalTV - akkor is, ha: a: a: másodlagos variációk: azonban minden: letöltés és: A: Vallások: hinni: az egész: a: világ: hogy Isten: EGY: és: Ez ő: az "szent "! "Szent"! "Szent"!. Most, az: csak kategóriája: szentség?: Lehet: hogy: 1.Mindenható, 2. végtelenül igazságos, és a, 3. végtelen: a jóság! Most azt gondolni, hogy Isten akarta: Rasszizmus: a: a különbség: about: vallás: vagy: faj, vagy: Hogy: hozta létre: az állatok emberi formában (Talmud)? Ez a sátánizmus!Ez az: valóságos istenkáromlás istenkáromlás. és: hitehagyás! Ez megszentségtelenítése világos: szemben: a: az első parancsolat. Mivel: a: koncepcióját: isteni: természet: A: Christian nem a fölény: "Mert: A: legnagyobb, minden az: egy: aki szolgál: míg:" Minden ember a testvérem. "
@ IsraelNationalTV - mondom, valamit, ami teljesen nyilvánvaló, ezért minden egyes ember a: világ: most: tudod, a matematikai bizonyossággal: Ha: van ítélve: már: Isten: a következő, hogy: már: kiutasítottak: az ő királysága! Mert: még a: legegyszerűbb dolgok? Ezek a következők: tagadta: mindazoknak: akik az erőforrás személyek: ítélve: a pokoli pusztítás. Sőt, egyes: úgy vélik: a következő volt: kiváló: más: az ember (rasszizmus) csak azért, mert: ő: egy darab (a ruha) a fején? vagy, mert: ő: van egy splash szín: az az: szeme? vagy: ő: van egy adott könyvet? stb .. ? De ez bálványimádás! Tény, hogy az: a legnagyobb az összes bűnök, hogy rossz azt hiszem: és: tisztességtelen dolog: ellene: mi: Közös Creator: Ez menni ellen: 1. parancsolat!
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] ", Hogy találják meg, ami elveszett ..." Mi: ezt az információt, mint szolgáltatás: a mi: olvasóink ... A befogadás, a következőket kell tennie: nem: értelmezhető: a: A szerzők vagy: az: Relé "támogatását, a mi: Hitek ... vagy: a mi: jóváhagyását övék .. A: Az igazság: fog állni: az ez: saját Merit.Lehet: ellenállni, egy elemezni: történeti-kritikai: mindez vádakat: Jézus ellen és: anyja? Egy személy meggyalázott: Lehet őt is: kész: A: rabbi? Vádak a: integritását anyja, ha ismert lenne: nem: elhangzott: és: jelentett: a kortársai?
TheTime4solutions mondta: A: elsődleges fegyvere felvilágosult: dissengagement a kritikus tömeget az emberiség kilépett: a: Rothschildok: false: Rabszolgaság adósság (uzsora) rendszer sokkal ezután: a: Majd emberiség többi részének. Ezek a következők: 250. Mi: a következők: 7 milliárd. Gonosz az egyensúly: összeomlik: a: ez egy ellentmondás. Az emberiség belép: Egyéb: aranykor, míg: Evil a receeds: shawdows számára: a: közelében: jövőben. Ez egy verseny. Az egyik: oldal: A: tökéletes: Evil Ez is kipusztult, és az emberiség: a legtöbb élet a Földön Talán minden. A: egyéb: oldal: 7000000000 szuverén egyén, hogy az emberek szeretnének élni. Az egyéni felelősség a vezér ReLOVElution a dissengage. Hamarosan lesz egy kritikus tömeget fel: és: mi: Lesz ingyenes.
A Dekadens Rothschild: Cary unconciously család vágyik: önpusztítás, zárva: egocentrikus, és a pozíciók: skizofrén elhajlás az ellenőrzés végrehajtása a desperatation: extiction ezek: spiecies saját. Veszem: nem hitelt: a: szó. Én: láttam: ugyanaz: mint látod: az egyértelműséget: egyes: több év. A: pénzt teremtett: a semmiből: a titkos rejtett gondolat számos vállalati tulajdonosi: létre hamis rétegek: a nemzeti adósság, mint az: olyan eszköz, amely érvényesíteni: az: erkölcstelen kikényszerített: Theft Called: adórendszer. A: rendszer arra kényszeríti az emberiséget a erkölcstelen cselekmények gyávaságnak: a tolvajok és hazugok: gyilkosság. Felvilágosult: kivonulás.
"Tények: TÉNYEK" By: Benjamin H. Freedman
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
A: Talmud: a keresztények
"A: A Talmud: Unmasked, The: Secret Rabbiképző tanításai Ami keresztények", írta Rev.. I.B. Pranaitis, Master: a teológia és: Professzor: A: héber nyelv: a: Imperial Egyházi Akadémia: római katolikus egyház régi: St. Szentpétervár, Oroszország. A: Rev.. Pranaitis volt: legnagyobb az: diákjai: Talmud. Az ő teljes: parancs: A: héber nyelv: minősített: őt elemezni: a: Talmud: a kevés ember a történelemben.
A: Rev.. Pranaitis vizsgálni: a: Talmud: a következő részeket hivatkozva Jézus, keresztények és: a: keresztény hit. Ezek: szakaszok voltak az erőforrás személyek: fordította: az általa latinra. Zsidók alkalmas arra, hogy fordítást Latin jobb: mint ez közvetlenül Bahasa. A: fordítása: részek az: Talmud: utal Jézus és a keresztények: keresztény hit volt az erőforrás személyek: nyomott: latinul a: Imperial Tudományos Akadémia St. Petersburg 1893-ban a: impresszum: az ő érsek. A: fordítás a: Latin be Bahasa tette: a nagy latin tudósok az: United: Államok 1939-ben a rendelkezésre bocsátott források: a gazdag amerikaiak: Ez a cél.
Annak érdekében: ne maradjon: minden olyan laza: vége a: tárgya: a Talmud hivatkozás: Jézus, a keresztények és: a: keresztény hit Will I össze az alábbiakban: fordítás Bahasa a: latin szövegek a Jel. Pranaitis "A: A Talmud: Unmasked, The: Secret Rabbiképző tanításai Ami keresztények". Ez: szükség: túl sok helyet: a quote: ezek: A szakaszokat szó az: láb-jegyzeteket képezik: Soncino Edition Bahasa.
Először összefoglalom: A: referenciák a Rev.. Pranaitis utalva Jézus a: Talmud: a: eredeti szövegek fordítása: az általa latinra, és: latinról Bahasa:
Szanhedrin, 67a - Jézus Hivatkozás: az az: fia Pandira, egy katona
Kallah, 1b. (18b) - illegitim: és: fogant: a menstruáció alatt.
Szanhedrin, 67a - Akasztott: A: előestéjén: a húsvét. Toldath Jeschu. Születési kapcsolatban: a legtöbb szégyenletes kifejezéseket
Abhodah Zarah II - Hivatkozás: az az: fia Pandira, egy római katona.
Schabbath XIV. Ismét Hivatkozás: az az: fia Pandira, a: Roman.
Szanhedrin, 43a - A: előestéjén: a húsvét: A felakasztották: Jézus.
Schabbath, 104b - neve: bolond, és: senki: figyel bolondok.
Toldoth Jeschu. Júdás: Jézus részt: a veszekedés a mocsok.
Szanhedrin, 103a. - Javasolt: Erkölcs és megrontja az ő: dishonors önmagát.
Szanhedrin, 107b. - Magával ragadó, sérült: és: semmisítettek meg: Izrael.
Zohar: III, (282) - Meghalt: például: a fenevad és: temették el: az állat piszok kupac.
Hilkoth Melakhim - Kísérlet: bizonyítani: keresztények tévesen: az istentisztelet Jézus
Abhodah Zarah, 21a - Referencia: hogy imádják Jézus az otthonokban nem kívánt.
Laboda Chaiim, 113 - Kerülje el: megjelenése: a kifizető tekintetében Jézust.
Iore: DEA, 150,2 - nem jelenik meg: fizetni tekintetében Jézus véletlenül.
Abhodah Zarah (6a) - Hamis: tanításai, hogy imádják az első nap szombat
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] A: fent: a következők: néhány kiválasztott: egy nagyon bonyolult: megegyezés az, amely számos utalás van: takarja: a bonyolult: az érvelés. A: következő: Néhány összefoglaló: hivatkozásokat keresztények, és: a: keresztény hit azonban nem mindig kifejezte: pontosan ilyen módon. Jelenleg: van: tizenegy nevek: a: Talmud: a: nem Talmud: követői, a keresztények is: szó.Emellett Nostrim, a Jézus: názáreti, keresztények: Called: az összes: használt nevek: a: Talmud: hogy kijelölje: minden nem "zsidó": Mirrim, Edom, Abhodan Zarah, Akum. Obhde: Elilim, Nokrim, Amme: Haarets, Kuthim, Apikorosim, és: Goim. Emellett ellátó nevek által, amely a keresztényeknek: Called: a: Talmud, a: idézett: az alábbi adatokat: milyen: az emberek: a: Talmud: a képeket: keresztények lenni, és: mi a: Talmud: Says a: vallásgyakorlat a keresztényeknek:
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Hilkhoth Maakhaloth - keresztények: idolators, nem társult.
Abhodah Zarah (22a) - Ne társult: a pogányok, A fészer: a vér.
Iore: Dea (153, 2). - Nem társult: a keresztények, fészer: a vér.
Abhodah Zarah (25b). - Vigyázat: Pls walking keresztények külföldön: velük.
Laboda Chaiim (20, 2). - Keresztények álcázzák: magát ölni a zsidókat.
Abhodah Zarah (15b) - Suggest keresztények: szexuális kapcsolat az állatokkal.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Abhodah Zarah (22a) - Gyanús keresztények közösülés: az állatokkal.
Schabbath (145b) - keresztény tisztátalan miatt: esznek megfelelően
Abhodah Zarah (22b) - keresztény tisztátalan miatt: Ők nem a Mount Sinai.
Iore: Dea (198, 48). - Tiszta nő: zsidók szennyezett: találkozó keresztények.
Kerithuth (6b 78. o.) - Called zsidó férfiak, a keresztények nem Called: férfiak.
Makkoth (7b) - Innocent gyilkosság: ha szándéka az volt, hogy ölni keresztény.
Laboda Chaiim (225, 10) - keresztények és: állatok csoportosítva: a következő összehasonlításokat.
Midrasch Talpioth 225 - keresztények létre: a miniszter: a zsidók mindig.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Laboda Chaiim 57, 6a - a keresztények számára: sajnálta: több: mint a beteg sertés.
Zohar: II (64b) - Christian idolators hasonlítható: a tehenek és: szamár.
Kethuboth (110b). - Zsoltáros összehasonlítja a keresztényeket, hogy tisztátalan állatok.
Szanhedrin (74b). Tos. - Szexuális érintkezés: a keresztény, mint: Ez a fenevad.
Kethuboth (3b) - A: mag: keresztény értékelik: a mag: a fenevad.
Kidduschim (68A) - keresztények, mint például: a: az emberek: a szamár.
Eben Haezar: (44,8) - az a keresztény és a házasság: null zsidók.
Zohar (II, 64b) - Christian születési ráta: kell: csökkent: lényegesen.
Zohar (I, 28b) - Christian idolators gyermekei Éva kígyó.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Zohar (I, 131a) - bálványimádó emberek (keresztények) bemocskol a: világ.
Emek Haschanach (17a) - Nem-zsidók "lelkek jönnek: és halál: a halál árnyéka.
Zohar (I, 46b, 47a) - lelkek pogányok is: tisztátalan isteni eredete.
Rosch Haschanach (17a) - Nem zsidó lélek menj le a pokolba.
Iore: Dea (337, 1). - Csere: halott: keresztények, mint: az elveszett tehén vagy: ass.
Iebhammoth (61a) - Called zsidók: a férfiak, de nem keresztények Called: férfiak.
Abhodah Zarah (14b) T - Tiltott eladni vallási művek keresztények
Abhodah Zarah (78) - Keresztény egyházak: helyek bálványimádás.
Iore: Dea (142, 10) - Meg kell tartani messze: van fizikailag egyházak.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Iore: Dea (142, 15) - Nem szabad hallgatni az egyházi zenét vagy: nézd meg bálványok
Iore: Dea (143, 1) - nem újjáépíteni: Destroyed házak: közelében: Templom.
Hilkoth ABH. Zar: (10b) - zsidók nem értékesíti törött kehely, hogy keresztény.
Chullin (91b) - zsidók rendelkeznek méltósága még egy angyal sem megosztani.
Szanhedrin, 58b - A sztrájk: izraelita: például: csapott arcon: az Isten.
Chagigah, 15b - A zsidó figyelembe venni: jó: annak ellenére: a bűnök is: kötelezi.
Gittin (62a) - zsidó távol marad a keresztény otthon ünnepnapokon.
Choschen Ham. (26,1) - zsidó nem perelni: előtt: egy keresztény bíró: vagy: törvényeket.
Choschen Ham (34,19) - keresztény vagy: szolga nem válhat: Tanúk.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Iore: Dea (112, 1). - Kerülje el: eszik a keresztények, fajták ismerete.
Abhodah Zarah (35b) - Ne igyál tejet a tehén fejés: Christian.
Iore: Dea (178, 1) - Soha: utánozni: vám keresztények, még a hajszárító fésű.
Abhodah Zarah (72b) - Bor: Touched: a keresztények kell: dobni.
Iore: Dea (120, 1) - megvásárolt ételeket keresztények kell: dobni.
Abhodah Zarah (2a) - A: három: hónappal korábban: Christian fesztiválok, kerülje: minden.
Abhodah Zarah (78c) - Fesztiválok a Jézus követői tekinthető: a bálványimádás.
Iore: Dea (139, 1) - Kerülje el: Things használt: a keresztények ő: imádják.
Abhodah Zarah (14b) - keresztényeknek tilos eladni cikkek: imádják.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Iore: Dea (151,1) H. - Ne eladni a víz: a keresztények cikkek: keresztelő.
Abhodah Zarah (2a, 1) - Ne kereskedelem: a keresztények azok: lakoma nap.
Abhodah Zarah (1.2) - most lehetővé: a kereskedelem: a keresztények ilyen nap.
Abhodah Zarah (2AT) - Kereskedelem: a keresztények miatt: Ezek: pénzt fizetni.
Iore: Dea (148, 5) - Ha keresztény nem jámbor, küldhet: neki ajándékot.
Hilkoth Akum (IX, 2) - Küldés: ajándékokat keresztények csak akkor, ha: vallástalan.
Iore: Dea (81,7 Ha) - Christian nedves-nővérek, hogy: kerülendő: Mert: veszélyes.
Iore: Dea (153, 1 H) - Christian nővér: vezet: a gyerekek a eretnekség.
Iore: Dea (155,1). - Kerülje el: Christian orvosok nem ismert, hogy szomszédok.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Peaschim (25a) - Kerülje el: orvosi segítséget idolators, keresztények jelent.
Iore: Dea (156,1) - Kerülje el: borbélyok Ha kíséretében Christian: a zsidók.
Abhodah Zarah (26a). - Kerülje el: Pls Christian szülésznők veszélyesnek egyedül.
Zohar: (1,25 b) - Azok: akik jó: a keresztények nem: nő: Pls halott.
Hilkoth Akum (X, 6) - Segítség Needy Will keresztények, ha ez elősegíti a béke.
Iore: Dea (148, 12H) - Hide: gyűlölet: a következő keresztények saját: Ünnepek.
Abhodah Zarah (20a) - Soha: dicséret: Keresztények Nehogy azt lehet: hittek: igaz.
Iore: Dea (151,14) - Nem megengedett: a dicséret: Keresztények hozzá: a dicsőséget.
Hilkoth Akum (V, 12) - Idézet: Szentírás, hogy megtiltják: megemlíteni a keresztény isten.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Iore: Dea (146, 15) - Lásd: a keresztény vallási cikkek megvetéssel.
Iore: Dea (147,5) - kinevet: keresztény vallási cikkek nélkül kívánja.
Hilkoth Akum (X, 5) - No ajándékokat keresztények, ajándékokat alakítja.
Iore: Dea (151,11) - Ajándékok Tilos a keresztények, arra ösztönzi a barátság.
Iore: Dea (335,43) - Exile: A: Ez a zsidó, aki eladja a szántóföldtől a keresztény.
Iore: Dea (154,2) - Tiltott tanítani a kereskedelem: a keresztény
Babha Bathra (54b) - Christian ingatlan tartozik, első személy azt állítva.
Choschen Ham (183,7) - Őrizze meg Christian overpays a hiba.
Choschen Ham (226,1) - zsidó megtarthatja elveszett keresztény találtam: a zsidó.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Babha Kama (113b) - Megengedett: megtéveszteni: keresztények.
Choschen Ham (183,7) - zsidók választóvonal, amit felár: keresztények.
Choschen Ham (156,5) - zsidók nem szedi: Christian ügyfeleket zsidók.
Iore: Dea (157,2) H - május becsapni: hogy a keresztények hisznek: Christian tanait.
Abhodah Zarah (54A) - uzsora lehet: gyakorolni: upon keresztények vagy: hitehagyottak.
Iore: Dea (159,1) - uzsora engedélyezett: most: bármilyen okból keresztények.
Babha Kama (113a) - zsidó eshet: és: hamisan tanúskodik: hogy elítélje keresztény.
Babha Kama (113b) - neve Istennek: nem megszentségtelenítette: Pls hazudik a keresztények.
Kallah (1b, 18. o.) - zsidó is hamisan esküszik: magát egy világos: lelkiismeret.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Schabbouth Hag. (6d). - Zsidók is Esküdj: tévesen használatával: a fortély: szövege.
Zohar: (1,160 a). - Zsidók mindig megpróbálja megtéveszteni: keresztények.
Iore: Dea (158,1) - Nem gyógyítja: Hacsak nem tesz keresztények ellenségei.
Laboda Cahiim (330,2) - Ne segítse keresztény szülés szombaton.
Choschen Ham. (425,5) - Ha hisz a Tóra nem akadályozzák meg a halálát.
Iore: Dea (158,1) - ellenség nem keresztény nem lehet: menteni: vagy.
Hilkkoth Akum (X, 1) - Ne mentse: Keresztények veszélye: a halál.
Choschen Ham (386,10) - A kém lehet: megölte: esemény előtt: ő: bevallja.
Abhodah Zorah (26b) - hitehagyottak kell: dobott jól, nem mentette meg.
[[De: Talmud: a: Word: Isten?]] Choschen Ham (388,15) - megölik azokat, ki adja: izraeliták pénzét keresztények
Szanhedrin (59a) - `kíváncsi a zsidók" törvény ", hogy halálbüntetés
Hilkhoth Akum (X, 2) - megkeresztelkedett: a zsidók: kell: halálra
Iore: Dea (158,2) Hag. - Kill Renegades WHO pedig a keresztény rituálék.
Choschen Ham (425,5) - Azok: akik nem hisznek: a Tóra: kell: megölték.
Hilkhoth tesch.III, 8 - keresztények és: mások tagadják a "törvény" a: Tóra.
Zohar (I, 25a) - keresztények: kell: Destroyed: a idolators.
Zohar (II, 19a) - fogság zsidók vége: Pls Christian hercegek meghalni.
Zohar (I, 219b) - fejedelmek keresztények: idolators, meg kell halnia.
Obadiam - Amikor Róma: megsemmisült, Izrael lesz: Beváltott. Abhodah Zarah (26b) T. - "Még a: legjobb a: Goim Amennyiben: legyen: megölnek."
Sepher: Vagy: Izrael 177b - Ha zsidó öl Christian kötelezettséget nem bűn. Ialkut Simoni (245c) - vérontás: az istentelen kínál áldozatot: az Istennek.
Zohar (II, 43a) - kiirtását keresztények szükséges áldozatot. Zohar (L, 28b, 39a) - Nagy hely: a mennyben: Azok: aki megöli idolators.
Hilkhoth Akum (X, 1) - Gyártó: nincs megállapodás, és: nem mutatnak kegyelmet, hogy keresztények. Hilkhoth Akum (X, 1) - Vagy: A elfordulnak tőlük: bálványoktól vagy: megölni.
Hilkhoth Akum (X, 7) - engedélyezése nem idolators maradni Nowhere: a zsidók: erős. Choschen Ham (388,16) - mind hozzájárulnak: a rovására: a gyilkos Traitor.
Pesachim (49b) - Nem kell: az ima közben: lefejezése szombaton. Schabbath (118a). - Imák menteni: a büntetés a következő Messiás.
"Felkutatása, ami elveszett ..." Mi: ezt az információt, mint szolgáltatás: a mi: olvasóink ... A befogadás, a következőket kell tennie: nem: értelmezhető: a: A szerzők vagy: az: Relé "támogatását, a mi: Hitek ... vagy: a mi: jóváhagyását övék .. A: Az igazság: fog állni: az ez: saját Merit. Lehet: ellenállni, egy elemezni: történeti-kritikai: mindez vádakat: Jézus ellen és: anyja? Egy személy meggyalázott: Lehet őt is: kész: A: rabbi? Vádak a: integritását anyja, ha ismert lenne: nem: elhangzott: és: jelentett: a kortársai?
Found:: The: RCathList Home: oldal. (Suprise!) Letöltés: file: in TXT formátum ...Önkicsomagoló 79.2K factsar.exe.
http://www.iahushua.com/JQ/factsR4.html
de a Talmud az Isten Igéje